Boc susţine că Băsescu nu i-a cerut revocarea vreunui ministru

Premierul Emil Boc a declarat că preşedintele Traian Băsescu nu i-a solicitat, în discuţia de marţi de la Cotroceni, revocarea din funcţie a vreunui ministru, răspunzând astfel unei întrebări a presei pe această temă.

12 afișări
Imaginea articolului Boc susţine că Băsescu nu i-a cerut revocarea vreunui ministru

Boc susţine că Băsescu nu i-a cerut revocarea vreunui ministru (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, dacă şeful statului i-a cerut demiterea sau remanierea vreunui ministru, premierul a răspuns negativ, fără a intra în detalii.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, pentru "Gândul", după reuniunea de marţi de la Cotroceni, că nu au existat discuţii privind schimbarea din funcţie a premierului Emil Boc, ea susţinând că "nu există nici măcar ideea că premierul ar avea o problemă".

Conform cotidianului citat, Elena Udrea a declarat că la Cotroceni s-a vorbit despre disponibilizări, dar nu s-au rostit cifre, iar Emil Boc şi miniştrii "au aflat punctul de vedere" al preşedintelui Traian Băsescu despre reducerea cheltuielilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici