Boc va participa, la New York, la Adunarea Generală a ONU-surse

Premierul Emil Boc intenţionează să participe, în a doua jumătate a lunii septembrie, la dezbaterile Adunării Generale a ONU, precum şi la summit-ul mondial privind schimbările climatice, găzduit de sediul Naţiunilor Unite de la New York, au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse diplomatice.

17 afișări
Imaginea articolului Boc va participa, la New York, la Adunarea Generală a ONU-surse

Boc va participa, la New York, la Adunarea Generală a ONU-surse (Imagine: MediafaxFoto)

În cadrul Adunării Generale a ONU, la 21 septembrie, va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Păcii, iar la 22 septembrie va avea loc summit-ul la nivel înalt privind schimbările climatice.

Premierul ar urma să participe la o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american, precum şi cu membri ai comunităţii româneşti din Statele Unite care vor avea loc la Chicago.

Este însă posibil ca programul să sufere modificări, şi în funcţie de contextul politic, au arătat sursele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici