Boc: Voiculescu trebuie să rămână fără loc de muncă. Ponta să se uite mai atent la ce are în preajmă

Liderul PDL Emil Boc a afirmat că liderul conservatorilor Dan Voiculescu ar trebui să rămână fără loc de muncă după ce s-a stabilit oficial că a fost colaborator al Securităţii şi i-a recomandat preşedintelui PSD, Victor Ponta, să se uite mai atent la ce are în preajmă.

18 afișări
Imaginea articolului Boc: Voiculescu trebuie să rămână fără loc de muncă. Ponta să se uite mai atent la ce are în preajmă

Boc: Voiculescu trebuie să rămână fără loc de muncă. Ponta să se uite mai atent la ce are în preajmă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a răspuns astfel unei întrebări a presei privind declaraţiile preşedintelui Victor Ponta, care a afirmat că Emil Boc va fi primul şomer în baza noului Cod al Muncii.

"Eu credeam că domnul Voiculescu va fi primul care va beneficia de această lege, având în vedere că a fost stabilit oficial ca şi colaborator al Securităţii şi domnul Ponta va pierde un partener de colaborare. Deci, eu îi recomand domnului Ponta să se uite mai atent la ce are în preajmă în legătură cu colaborarea cu fosta Securitate şi dacă ei mai pot avea sau nu un loc de muncă în PSD", a spus Boc.

Liderul PSD, Victor Ponta, afirma în urmă cu două săptămâni, că, după adoptarea Codului Muncii, Emil Boc va fi primul şomer pe baza noilor prevederi privind legislaţia muncii.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservator Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declară că este "un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor" şi precizează că procesul va continua la CEDO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici