Bodog: Trebuie oprit jaful PNL din sănătate. Orban şi Tătaru să dispară din istorie

Trebuie oprit „jaful PNL din sănătate”, spune fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog. A venit timpul ca premierul Orban şi ministrul Tătaru să dispară din istorie, susţine acesta.

168 afișări
Imaginea articolului Bodog: Trebuie oprit jaful PNL din sănătate. Orban şi Tătaru să dispară din istorie

Bodog: Trebuie oprit jaful PNL din sănătate. Orban şi Tătaru să dispară din istorie

Florian Bodog a scris miercuri pe Facebook că OUG prin care PNL dorea privatizarea sănătăţii românilor, cunoscută şi sub numele „plăteşti ca să trăieşti”, nu va fi aplicată, după ce CCR a reuşit să oprească sifonarea banilor de la stat de către clinicile PNL.

„Zeci de milioane de euro se scurg de la stat către tot felul de privaţi din ograda guvernamentală prin tertipuri birocratice, aşa-zise licitaţii cu dedicaţie şi o lipsă totală de trasparenţă. Este timpul ca aceşti pungaşi criminali să fie opriţi! Este timpul ca Orban şi Tătaru să dispară din istorie şi să se întoarcă acolo unde le e locul: în marele nimic de unde au apărut. Trebuie să oprim jaful PNL din sănătate!”, a spus Bodog.

Fostul ministru al Sănătăţii a acuzat adoptarea de către „gaşca domnului Orban, probabil la o ţigară şi o băuturică, pe ascuns, a zeci de ordonanţe, ilegal şi fără avize, fără dezbateri, una dintre ele fiind plănuită să privatizeze întregul sistem medical românesc”.

„Ordonanţa PNL a ajuns cunoscută ca OUG <plăteşti ca să trăieşti>. Ea conspira, printr-un ministru angajat la acea oră la un spital privat, la deschiderea robinetului de bani publici către tot felul de clinici private ale amicilor din PNL, care urmau să obţină acces neîngrădit la banii din programele naţionale de sănătate, lăsând sute de mii de români fără acces la servicii medicale! Condamnându-i, adică, la moarte”, a mai scris Bodog.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bodog,
sănătate,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici