Bogdan Crăcea, liderul MP care îşi căuta iubită, a fost exclus prin decizia Colegiului Naţional

Colegiul Naţional al MP a votat, sâmbătă, excluderea preşedintelui organizaţiei municipiului Giurgiu, Bogdan Crăcea, care a anunţat recent că îşi caută iubită, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Ionel Dinu, nemulţumit de decizia colegilor de partid.

5368 afișări
Imaginea articolului Bogdan Crăcea, liderul MP care îşi căuta iubită, a fost exclus prin decizia Colegiului Naţional

Bogdan Crăcea, liderul MP care îşi căuta iubită, a fost exclus prin decizia Colegiului Naţional

„Domnul Crăcea a fost exclus, dar vreau să vă menţionez că încă mai are o şansă, să facă o contestaţie la Comisia de Etică şi Litigii, conform statutului MP, de acum depine numai de dânsul”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, IIonel Dinu

Ionel Dinu a afirmat că argumentele aduse de preşedinţii filialelor Constanţa şi Galaţi pentru excluderea lui Bogdan Crăcea sunt „puerile”. „(Lui Bogdan Crăcea-n.r.) i s-a imputat faptul că preşedintele MP Galaţi nu a mai putut să iasă în oraş, pentru că a fost asaltat de atâta lume încât nu mai putea să dea un răspuns”, a spus Ionel Dinu.

Ionel Dinu a comentat acuzaţiile care i-au fost aduce lui Bogdan Crăcea spunând că „probabil că şi dânsul (preşedinte MP Galaţi-n.r.) suferă de ceva şi vrea ce a vrut şi domnul Crăcea”.

Preşedintele organizaţiei judeţene Galaţi a afirmat că, în urma valului spontan de simpatie creat pentru Bogdan Crăcea, acesta are mari şanse să câştige primăria Giurgiu, dacă va câştiga independent sau din partea unui alt partid politic.

„Va bate candidatul MP la Giurgiu dacă va candida independent, chiar şi pe mine în momentul de faţă care am fost vicepreşedintele CJ”, a mai precizat Ionel Dinu.

Ionel Dinu a spus ca a fost validat de Colegiul Naţional pentru a candida la primăria Giurgiu, precizând că în cuda faptului că se bucură de „de o notorietate de circa 70% în judeţul Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat în aşa măsură încât domnul Crăcea ar putea să câştige primăria la Giurgiu”.

„Eu am fost validat pentru a candida la primăria Giurgiu. Este foarte greu ca după ce am fost colegi să devenim adversari. Supărarea mea este că alte organizaţii au luat decizia în privinţa unui membru al altei organizaţii şi îi sfătuiesc pe colegii mei din ţară să îşi vadă de organizaţiile dânşilor şi să îi intereseze mai puţin de alte organizaţii”, le-a transmis Ionel Dinu colegilor de partid.

În cadrul Colegiului Naţional MP, Traian Băsescu a votat împotriva excluderii preşedintelui MP Giurgiu, Bogdan Crăcea. Anterior, preşedintele MP afirmase că politicianul giurgiuvean care a spus că îşi caută soţie a dat „nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească” şi că "finalul ar fi să ne arate aleasa", adăugând că nu este adeptul excluderii.

"Domnul Crăcea de la Giurgiu a dat nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească. Nu aş vrea să luaţi lucrurile în tragic, legat de domnul Crăcea. Dacă a fost o strategie a dânsului să facă binecunoscută organizaţia MP de Giurgiu, a reuşit cu prisosinţă, dar finalul ar fi să ne arate aleasa. Înţeleg că este plin de solicitări", a declarat preşedintele MP Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Naţional.

Traian Băsescu a afirmat că nu este adeptul excluderii din partid, mai ales că preşedintele organizaţiei municipale MP Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, "pare un om bine pregătit".

Preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit ”din toate punctele de vedere”.

”Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”, a afirmat Crăcea.

El le-a transmis femeilor ”interesate” că îl pot contacta pe Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la sediul partidului. ”Confruntarea politică ar putea să se complice dacă avem în vedere faptul că ceilalţi contracandidaţi sunt taţi de fete. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la partid”, a adăugat Crăcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici