Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, a demisionat de la Admistraţia Prezidenţială: Voi lucra la campania pentru referendum a preşedintelui

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, şi-a depus demisia din funcţia de consilier de stat şi coordonator al Departamentului de Comunicare Publică din Administraţia Prezidenţială, el urmând să lucreze la campania lui Băsescu pentru referendumul din 29 iulie.

1108 afișări
Imaginea articolului Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, a demisionat de la Admistraţia Prezidenţială: Voi lucra la campania pentru referendum a preşedintelui

Bogdan Oprea (Imagine: www.presidency.ro)

"Mi-am depus începând de azi demisia din funcţie. Voi lucra la campania pentru referendum a preşedintelui Băsescu", a declarat Bogdan Oprea, pentru MEDIAFAX.

Oprea preluase funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu pe 15 mai, după ce predecesorul său, Valeriu Turcan, a demisionat în luna februarie.

De asemenea, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care se ocupa de Departamentul de Analiză Politică de la Palatul Cotroceni, a fost eliberat din funcţie începând de luni, 9 iulie, potrivit unui decret semnat vineri de preşedintele Traian Băsescu, publicat luni seară în Monitorul Oficial.

Lăzăroiu, numit în funcţie la Cotroceni pe 14 iunie, a precizat marţi, pe Facebook, că el a solicitat eliberarea din funcţie pentru că nu putea fi consilierul preşedintelui interimar Crin Antonescu. "Am cerut eliberarea din funcţie. Nu cred că pot fi consilierul lui Crin Antonescu. Sper că sunteţi de acord. Mă întorc după 29 iulie", a postat Lăzăroiu pe Facebook.

Traian Băsescu a semnat, joi, şi decretul privind eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial începând cu 25 iulie a lui Ștefan Deaconu, care se ocupa de Departamentul Constituţional Legislativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici