Bolcaş: Nu m-am retras şi nici nu o să-mi retrag semnătura de pe adeziunea la PRM

Lucian Bolcaş a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost anunţat de colegul său, Viorel Dumitrescu, că a fost exclus din PRM şi a aflat de la televizor care a fost motivul.

145 afișări
Imaginea articolului Bolcaş: Nu m-am retras şi nici nu o să-mi retrag semnătura de pe adeziunea la PRM

Bolcaş: Nu m-am retras şi nici nu o să-mi retrag semnătura de pe adeziunea la PRM (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Nu am nicio reacţie la excluderea mea din PRM. M-a anunţat colegul meu, Viorel Dumitrescu. Am văzut pe scrol-ul televiziunilor că motivul excluderii mele ar fi că aş fi pactizat cu Traian Băsescu, că mi s-ar fi oferit un post de consilier prezidenţial. Eu sunt unul dintre autorii cererii de demitere a preşdintelui Traian Băsescu şi nu mă dezic niciodată de acest lucru", a precizat pentru MEDIAFAX, Lucian Bolcaş.

El a spus că este adevărat că, după opt ani de bătălii parlamentare, s-a simţit "puţin obosit" şi de un an de zile nu a mai participat la şedinţele partidului. "Nu m-am retras şi nici nu o să-mi retrag semnătura de pe adeziunea la PRM", a adăugat Bolcaş.

El a spus că nu va mai discuta cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, despre excluderea sa, arătând că aceasta este hotărârea preşedintelui partidului.

Bolcaş a mai precizat că nu se îndepărtează de viaţa politică şi va rămâne profund naţionalist.

Întrebat dacă va adera la alt partid, Bolcaş a răspuns: "Să mă gândesc. Cine poate să primească un om care afirmă că este profund naţionalist".

Lucian Bolcaş a fost exclus, marţi, din PRM, pentru trădarea intereselor partidului şi pentru declaraţiile publice din ultima vreme, în contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale formaţiunii.

"Biroul Permanent a hotărît, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcaş pentru trădarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Băsescu şi pentru declaraţiile publice pe care le-a făcut, în ultima vreme, în totală contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale partidului", se arată într-un comunicat al PRM, remis agenţiei MEDIAFAX, după şedinţa Biroului Permanent al partidului, condusă de către Corneliu Vadim Tudor.

Bolcaş este acuzat şi că nu a apărat corect interesele PRM în disputa pentru sediul central al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici