Borbely Laszlo: UDMR nu participă duminică la întâlnirea cu Klaus Iohannis

Reprezentanţii UDMR nu vor participa la întâlnirea de duminică, de la ora 18,30, cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar îl susţin în continuare pe acesta pentru funcţia de premier, a declarat vicepreşedintele executiv al Uniunii, deputatul Borbely Laszlo.

38 afișări
Imaginea articolului Borbely Laszlo: UDMR nu participă duminică la întâlnirea cu Klaus Iohannis

Borbely Laszlo: UDMR nu participă duminică la întâlnirea cu Klaus Iohannis (Imagine: Mediafax Foto)

Borbely a motivat decizia UDMR de a nu participa la întâlnire prin faptul că niciun reprezentant al Uniunii nu mai este în Bucureşti, mai ales că ora stabilită pentru întâlnire s-a schimbat de trei ori.

"Noi îl susţinem în continuare pe domnul Klaus Iohannis. Am vorbit deja cu dumnealui, i-am spus că nu mai suntem în Bucureşti, domnul Kelemen Hunor pleacă la ora 16.00. Ora întâlnirii s-a schimbat de trei ori, a fost întâi la 13.00, apoi la 17.00, apoi la 18.30. Ne vom întâlni cu domnul Iohannis săptămâna viitoare", a spus Borbely.

Acesta a adăugat că reprezentanţii Uniunii vor fi la Bucureşti până miercuri, iar de joi se pot întâlni cu Iohannis la Sibiu.

Preşedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat, sâmbătă, că el sau un reprezentant al UDMR vor participa, duminică, la întâlnirea cu Klaus Iohannis propusă de preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Liderii formaţiunilor parlamentare care îl susţin pe Klaus Iohannis pentru funcţia de premier vor avea o întâlnire cu acesta duminică seară, pentru a reconfirma sprijinul pentru primarul Sibiului, precum şi pentru stabilirea unui plan de acţiune în acest sens.

Întâlnirea va avea loc duminică, la ora 18.30, la cabinetul preşedintelui Senatului.

Nici preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu va participa, duminică, la întâlnirea de la Bucureşti cu Klaus Iohannis, liberalii urmând să fie reprezentanţi de Radu Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici