BPN al PDL propune CNC excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid

Birorul Permanent Naţional (BPN) al PDL a decis să propună excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, a declarat liderul grupului din Cameră, Mircea Toader, arătând că decizia va fi luată de Consiliul Naţional de Coordonare (CNC).

44 afișări
Imaginea articolului BPN al PDL propune CNC excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid

BPN al PDL propune CNC excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Noi am propus, CNC hotărăşte", a spus Toader.

Deputatul Daniel Oajdea a anunţat oficial duminică, după o dezbatere pe care a avut-o cu cetăţenii din colegiul său electoral din Iaşi, că va vota moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie.

Oajdea a declarat că va vota moţiunea de cenzură, în urma unei întâlniri organizată duminică, la care au participat aproximativ 300 de alegători din colegiul său. În urma votului secret, 98 de ieşeni au votat în favoarea moţiunii de cenzură, 47 au votat "împotrivă", unul s-a abţinut, iar 11 buletine de vot au fost anulate.

PDL a anunţat, printr-un comunicat de presă, că Biroul Permanent Naţional al partidului se va întruni luni dimineaţă şi va discuta despre excluderea lui Oajdea din partid.

Liderul PNL Iaşi Relu Fenechiu a declarat că, în cazul în care deputatul Daniel Oajdea va fi exclus din PDL, liberalii sunt deschişi să discute o eventuală înscriere a acestuia în PNL, dacă şi el îşi va dori acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici