BPN al PNL discută strategia pentru sesiunea parlamentară şi privind alegerile locale din 2016

Biroul Politic Naţional al PNL discută, sâmbătă, la Gura Humorului, priorităţile legislative pentru sesiunea parlamentară viitoare şi stadiul pregătirii alegerilor locale din 2016, liberalii dorind o accelerare a adoptării în Parlament a Codului Fiscal şi a legii votului prin corespondenţă.

163 afișări
Imaginea articolului BPN al PNL discută strategia pentru sesiunea parlamentară şi privind alegerile locale din 2016

BPN al PNL discută strategia pentru sesiunea parlamentară şi privind alegerile locale din 2016

"Intrăm în ultima sesiune înaintea anului electoral 2016 şi o să discutăm, aşa cum am anunţat de mai mult timp, despre priorităţile legislative, evident, pentru că am adoptat demult programul de guvernare, dar şi despre stadiul pregătirii noastre, pentru că mai avem mult de lucru pentru a ne prezenta aşa cum se cuvine în prima bătălie electorală, alegerile locale, care ştiţi cât de importante sunt pentru definirea poziţiilor pentru alegerile parlamentare din 2016", a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, la începutul şedintei BPN al PNL.

Liderul PNL a mai ţinut să sublinieze că deciziile Consilului Naţional de la Piteşti trebuie respectate "la sânge".

"Deciziile de acolo nu sunt facultative nici pentru mine, nici pentru colega mea, dar nici pentru dumneavoastră", a mai spus Blaga.

Potrivit liderului PNL, BPN va stabili, în şedinţa de sâmbătă, care vot fi pricipalele teme politice, priorităţile legislative, cu intervenţii din partea responsabililor de comisii de specialiate, atribuţiile vicepreşedinţilor regionali, urmând ca secretarii generali ai partidului să prezinte stadiul depunerii candidaturilor pentru alegerile locale 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici