Brânză, după acuzaţiile lui Nica: Toţi cei care au votat Băsescu ar trebui arestaţi, asta se doreşte

Deputatul PDL William Brânză, preşedinte al Organizaţiei PDL Diaspora, a declarat, marţi, răspunzând afirmaţiilor liderului PSD Dan Nica despre fraudarea alegerilor, că în străinătate votul românilor a fost corect.

22 afișări
Imaginea articolului Brânză, după acuzaţiile lui Nica: Toţi cei care au votat Băsescu ar trebui arestaţi, asta se doreşte

Brânză, după acuzaţiile lui Nica: Toţi cei care au votat Băsescu ar trebui arestaţi, asta se doreşte (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Ce să spun, venisem să îmi iau rămas bun de la colegi, că auzisem că domnul Nica va ieşi şi va face această declaraţie. Cred că alături de mine ar trebui să aresteze încă 5 milioane şi ceva de români, adică toţi votanţii preşedintelui Traian Băsescu", a spus deputatul PDL.

"Asta se doreşte astăzi, să se aresteze tot ce a votat cu Băsescu", a mai spus William Branză.

El a spus că, "lăsând glumele la o parte", a mers prin toată Europa în această perioadă şi a examinat procesul electoral cât a putut, fiind prezent în peste 20 de secţii de votare.

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, din verificările şi estimările PSD, voturile fraudate depăşesc 136.000, el precizând că fraudarea prezidenţialelor în turul doi, în favoarea lui Traian Băsescu, a avut un caracter naţional, sistematic şi premeditat.

Nica a precizat că PSD cere arestarea şefului Direcţiei de Evidenţă a persoanei de la Sectorul 3, considerând că acesta se face vinovat de operaţiune de fraudare care a fost pusă la cale prin eliberarea de cărţi de identitate.

Totodată, Nica a arătat că PSD a decis să depună plângere penală împotriva deputatului William Brânză, pentru constituire de grup criminal organizat, el precizând că Brânză este cel care a organizat operaţiunea de fraudare a voturilor din străinătate, conform declaraţiilor mai multor persoane care se află în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici