Colegiul Electoral Federal din SUA confirmă victoria lui Joe Biden în scrutinul prezidenţial

  • Colegiul Electoral Federal din SUA a confirmat victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial
  • Joseph Biden a obţinut majoritatea voturilor electorilor federali
4725 afișări
Imaginea articolului Colegiul Electoral Federal din SUA confirmă victoria lui Joe Biden în scrutinul prezidenţial

Sursa foto: profimedia

Colegiul Electoral Federal a confirmat, luni seară, alegerea lui Joseph Biden, candidatului Partidului Democrat, în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Joseph Biden a primit deja 302 voturi ale electorilor federali, depăşind pragul de 270 de voturi, necesar pentru confirmarea în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Joseph Biden va obţine, la finalul procedurii de vot a Colegiului Electoral Federal, 306 voturi, iar Donald Trump, preşedintele în funcţie al SUA, 232.

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, va rosti un discurs peste câteva ore, în care va pleda, potrivit unui plan transmis de echipa de tranziţie, pentru "un nou capitol" şi pentru "unitate", conform CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici