Bursele americane scad, pe fondul exploziilor din Kabul, dar şi al temerilor legate de economie

Bursele americane au înregistrat scăderi joi, după maximele atinse în ultima perioadă, pe fondul exploziilor din Kabul şi al îngrijorărilor legate de o posibilă schimbare a politicii Rezervei Federale a SUA, relatează Reuters.

631 afișări
Imaginea articolului Bursele americane scad, pe fondul exploziilor din Kabul, dar şi al temerilor legate de economie

Sursa foto: profimedia

Toţi cei trei indici bursieri majori din SUA şi-au extins declinul, după comentariul preşedintelui Rezervei Federale din Dallas, Robert Kaplan, care consideră că progresul redresării economice justifică reducerea achiziţiilor de active ale Fed din octombrie. Comentariile lui Kaplan au venit după cele ale preşedintelui Fed din St. Louis, James Bullard, care a spus că banca centrală „coagulează” un plan pentru începerea procesul de reducere a achiziţiilor.

Dow Jones a scăzut cu 89,35 puncte, sau 0,25%, până la 35,316,15, S&P 500 a pierdut 13,6 puncte, sau 0,30%, până la 4.482,59, iar Nasdaq Composite a scăzut cu 33,42 puncte sau 0,22%, până la 15,008,44.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici