Buruiană face plângere împotriva ANI şi îi acuză pe CV Tudor şi Bolcaş de "turnătorie"

Daniela Buruiană, fost deputat PRM, a declarat, marţi, după decizia de NUP în cazul său, că va analiza cu avocaţii posibilitatea de a depune o plângere la Parchet împotriva ANI, pentru denunţ calomnios, precizând că totul a plecat de la o turnătorie din partea lui CV Tudor şi Lucian Bolcaş.

51 afișări
Imaginea articolului Buruiană face plângere împotriva ANI şi îi acuză pe CV Tudor şi Bolcaş de "turnătorie"

Buruiană face plângere împotriva ANI şi îi acuză pe CV Tudor şi Bolcaş de "turnătorie" (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Buruiană a precizat pentru MEDIAFAX că a aflat de la ziarişti despre decizia Parchetul privind neînceperea urmăriri penale în cazul său pe tema unor presupuse falsuri în declaraţia de avere.

Buruiană a arătat că a colaborat cu Parchetul pentru lămurirea situaţiei şi se bucură pentru că "adevărul a ieşit la suprafaţă".

"A fost o turnătorie din partea căpeteniilor PRM de acum doi ani, CV Tudor şi Lucian Bolcaş, care mi-au făcut o turnătorie la ANI. Probabil că ANI trebuia să ţină cont şi de aceste turnătorii şi să le dea curs", a opinat Buruiană.

Ea a mai spus că se bucură de faptul că la Parchet sunt profesionişti, "care au analizat cu imparţialitate cazul şi au dat verdictul corespunzător".

Daniela Buruiană a mai spus că ANI i-a adus prejudicii de imagine. "Voi analiza cu avocaţii mei dacă voi face o plângere la Parchet împotriva ANI pentru denunţ calomnios şi voi cere probabil despăgubiri", a precizat Buruiană.

Procurorii Parchetului instanţei supreme au soluţionat cu Neînceperea Urmăririi Penale (NUP) sesizarea inspectorilor de integritate cu privire la falsurile pe care le-ar fi făcut Daniela Buruiană în declaraţia de avere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici