Busculadă la secţia unde a votat Dan Diaconescu. Jurnaliştii au fost evacuaţi

Dan Diaconescu a votat, duminică dimineaţă, la secţia de votare 46 din Târgu Jiu, unde s-a creat busculadă, preşedintele Biroului electoral cerând evacuarea jurnaliştilor strânşi în jurul candidatului PPDD pentru a permite şi altor alegători să voteze.

1590 afișări
Imaginea articolului Busculadă la secţia unde a votat Dan Diaconescu. Jurnaliştii au fost evacuaţi

Dan Diaconescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Peste 20 de jurnalişti, inclusiv cameramani şi fotoreporteri, au intrat în sala de clasă a Şcolii nr. 7 din Târgu Jiu unde a votat Dan Diaconescu, creându-se busculadă.

Câţiva alegători veniţi să voteze le-au cerut celor din Biroul Electoral al secţiei de votare pentru ALEGERILE PARLAMENTARE să le permită acest lucru, astfel că o poliţistă care supraveghează secţia le-a solicitat jurnaliştilor să părăsească sala.

Candidatul PPDD la un post de senator în Gorj Tudor Barbu, care îl însoţea pe Diaconescu, le-a spus reprezentanţilor secţiei că aceeaşi înghesuială va fi şi când va vota Victor Ponta şi că "probabil acolo nimeni nu-i va scoate din secţie pe jurnalişti".

Dan Diaconescu a spus că votează cu gândul la victorie şi la anul 2014, el susţinând că până atunci vrea să demonstreze că este un bun prim-ministru pentru a putea candida şi la Preşedinţie.

El a mai spus că la finalul mandatului său de deputat de Târgu Jiu alegătorii săi nu îl vor mai regreta pe Nicolae Ceauşescu, aşa cum se întâmplă acum.

De asemenea, Diaconescu a anunţat că duminică seară, după ora 21.00, va organiza o petrecere în oraş pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

În judeţul Gorj sunt amenajate 325 de secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne peste 305.000 alegători. În Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează Dan Diaconescu, dar şi Victor Ponta, sunt aşteptate la vot aproximativ 55.000 de persoane.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici