Buşoi: PNL Bucureşti centralizează joi propunerile făcute de sectoare pentru parlamentare

PNL Bucureşti se reuneşte joi, la ora 16:00, pentru a centraliza propunerile făcute de cele şase sectoare pentru alegerile parlamentare, urmând ca lista finală care va cuprinde şi nume din afara partidului să fie prezentată la începutul lunii octombrie.

156 afișări
Imaginea articolului Buşoi: PNL Bucureşti centralizează joi propunerile făcute de sectoare pentru parlamentare

Buşoi: PNL Bucureşti centralizează joi propunerile făcute de sectoare pentru parlamentare (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

''Suntem astăzi în situaţia în care centralizăm propunerile sectoarelor. Avem astăzi o şedinţă la ora 16:00. Toate cele şase sectoare au trimis nişte propuneri de candidaţi şi pe locuri eligibile şi pe locuri neeligibile. (…) Voi face o discuţie cu cei doi copreşedinţi, cu cei şase colegi de la sectoare, vin cu o listă ordonată în faţa biroului pe Bucureşti, o votăm şi apoi merge la validare la conducerea centrală. Astăzi nu este această discuţie'', a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, într-o conferinţă de presă.

Copreşedinţii PNL poartă discuţii şi cu oameni de cultură, dar şi cu oameni de afaceri pentru a-i determina să candideze pe listele PNL.

''Sunt într-adevăr nişte discuţii pe care le face conducerea centrală, cei doi copreşedinţi, cu personalităţi şi din mediul cultural şi din mediul de business al oamenilor de afaceri curaţi şi reprezentativi pentru a se alătura PNL. Nu sunt implicat în aceste discuţii, dar susţin de principiu demersul. (…) Aşteptăm să vedem cum se finalizează aceste discuţii. Evaluăm şi candidaturi interne. Avem şi sondajul pe care îl ştiţi şi pe care l-am tot comentat din august şi la începutul lunii octombrie o decizie va fi luată'', a mai spus Buşoi.

Liderul PNL Bucureşti a precizat că numele din afara partidului ''se vor alătura sau nu probabil în cursul săptămânii viitoare''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici