Buzatu sare în apărarea lui Bădălău şi consideră că liderul PSD Giurgiu a fost sancţionat deja: Mai departe ce să facem?

Dumitru Buzatu a declarat că Niculae Bădălău a fost deja sancţionat pentru afirmaţiile făcute prin însăşi luările de poziţie ale colegilor săi de partid. „Mai departe de atât ce să facem? Să-l ducem la puşcărie?”, a precizat liderul PSD Vaslui.

849 afișări
Imaginea articolului Buzatu sare în apărarea lui Bădălău şi consideră că liderul PSD Giurgiu a fost sancţionat deja: Mai departe ce să facem?

Buzatu sare în apărarea lui Bădălău: A fost sancţionat deja. Mai departe ce să facem?

„Lăsaţi-mă mai încet. Dacă vrei cumva să accept explicaţiile dumneavoastră şi ideile dumneavoastră, eu le accept cu foarte mare plăcere, dar mă gândesc că m-aţi întrebat pe mine să-mi spun părerea. Dacă vrei să se audă şi pararea mea am nevoie un o jumătate de minut. Ideea este că el a fost sancţionat deja. Dacă vreţi să-l ducem şi la puşcărie, atunci sigur că trebuie să vedem dacă are o conotaţie penală acest tip de exprimare. Trebuie să acceptăm că el a fost sancţionat prin însăşi luările de poziţii, şi eu cred că a şi înţeles omul lucrul acesta atunci când şi-a cerut scuze şi a recunoscut că a fost o greşeală tipul acesta de exprimare. Mai departe de atât ce să facem?”, a afirmat Dumitru Buzatu, luni, la Digi 24.

Social-democratul a adăugat că e bine ca toată lumea să îşi dea seama de faptul că oricine poate greşi.

„Eu sunt creştin ortodox şi mă bucur foarte mult când văd că unii dintre colegi au poziţii dintre acestea radicale împotriva altor colegi, dar am foarte mari îndoieli în legătură cu bunele lori intenţii, pentru că eu ştiu că parabolă biblică spune că să dea cu piatră ăla care nu a greşit niciodată, ori colegii noştri, dintre care unii au greşit, acum îi văd pe unii că sunt cei mai îndreptăţiţi, sau se cred cei mai îndreptăţiţi să ceară tot felul de sancţiuni. Cred că este bine să conştientizăm faptul că toţi putem greşi, cred că este bine să recunoaştem lucrul acesta, cred că este bine să şi regretăm unele greşeli pe care le facem sau toate greşelile pe care le facem şi ulterior să avem o atitudine de îndreptare. Pentru că fiecare după cum se va strădui să se corecteze, în felul acesta să îl apreciem, să capete aprecierea noastră după aceea”, a conchis Buzatu.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

CEx se reuneşte, miercuri, de la ora 15.00, la sediul PSD din Kiseleff. Social-democraţii ar putea discuta şi situaţia lui Niculae Bădălău în partid, după afirmaţiile acestuia, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
buzatu,
bădălău,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici