Buzek spune că românii vor fi mândri după măsurile de austeritate. Boc oftează cu ochii în tavan

Preşedintele Parlamentului European Jerzy Buzek a apreciat că autorităţile române şi simplii cetăţeni vor fi mândri peste câţiva ani de progresele înregistrate după depăşirea perioadei de austeritate. La această afirmaţie, premierul Emil Boc a oftat adânc şi a clătinat din cap cu ochii în tavan.

19 afișări
Imaginea articolului Buzek spune că românii vor fi mândri după măsurile de austeritate. Boc oftează cu ochii în tavan

Buzek spune că românii vor fi mândri după măsurile de austeritate. Boc oftează cu ochii în tavan (Imagine: Guvern)

Fost premier al Poloniei, dar şi membru al unei confederaţii sindicale, actualul preşedinte al Parlamentului European a declarat după o discuţie cu premierul Emil Boc la Palatul Victoria că a învăţat din proprie experienţă că în momente de criză toţi partenerii sociali trebuie să dea dovadă de responsabilitate.

"Sunt convins că peste câţiva ani atât poporul român, dar şi autorităţile din România vor fi mândre de ceea ce s-a realizat", a spus Buzek.

La această afirmaţie a oficialului european, premierul a oftat adânc şi a ridicat ochii spre tavan, clătinând uşor din cap de mai multe ori.

Preşedintele Parlamentului European şi-a continuat declaraţia, expirmându-şi solidaritatea cu românii care sunt încercaţi de criză.

"Ştiu că este un timp greu pentru multe familii din România, dar sunt de asemenea convins că va fi un timp de mari încercări, dar după acestea va urma succesul", a conchis Buzek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici