C. T. Popescu: Preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională - VIDEO

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat, duminică, la Pro TV, comentând recentele proteste ale poliţiştilor precum şi reacţiile oficiale în urma acestor evenimente, că preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională.

31 afișări
Imaginea articolului C. T. Popescu: Preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională - VIDEO

C. T. Popescu: Preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională (Imagine: Gabriela Dobos/Mediafax Foto)

El a afirmat, la Pro Tv, că poliţiştii au dreptul să amendeze şi să reţină, dar nicio lege nu le dă dreptul să jignească un cetăţean, cu atât mai mult pe preşedintele României.

Jurnalistul a spus că prin jignirile strigate vineri la Cotroceni, poliţiştii s-au purtat ca interlopii care îşi cheamă "duşmanii" în faţa casei unui clan rival.

Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a declarat că gestul preşedintelui de a renunţa la serviciile Poliţiei discreditează instituţia. El a mai declarat că preşedintele a extins, abuziv şi ilogic, ilegalităţile comise de unii angajaţi ai MAI asupra întregii instituţii.

De asemenea, editorialistul a criticat gestul premierului de a renunţa la serviciile Poliţiei, menţionând că şeful Guvernului îşi sabotează un minister aflat în subordine. Cristian Tudor Popescu a declarat că Boc ar fi trebuit să discute cu Blaga pentru a calma situaţia.

C. T. Popescu a apreciat, astfel, că preşedintele, premierul şi Poliţia au comis, prin aceste gesturi şi atitudini, atentate la siguranţa naţională.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici