Câciu, despre discuţia cu Nicuşor Dan privind termoficarea din Bucureşti: primarul nu m-a sunat, face ping-pong pe Facebook

  • Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, susţine că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, nu a făcut solicitare pentru a obţine ajutor pentru subvenţionarea în domeniul termoficării.
  • „Nu a depus nicio hârtie la minister, nu m-a sunat”, spune Câciu.
2887 afișări
Imaginea articolului Câciu, despre discuţia cu Nicuşor Dan privind termoficarea din Bucureşti: primarul nu m-a sunat, face ping-pong pe Facebook

Ministrul de Finanţe mai spune că Nicuşor Dan face meciuri de ping-pong pe Facebook, deşi situaţia în Bucureşti este  una îngrijorătoare.

„Aştept să depună orice hârtie, nu a depus nimic, nu m-a sunat... La oră de iarnă face meciuri de ping-pong pe Facebook.... E problema dânsului”, a spus Adrian Câciu, marţi, la un post de televiziune.

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei Bucureşti pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicuşor Dan şi premierul Nicolae Ciucă.

După întâlnire, Dan a spus că îşi doreşte şi o întrevedere cu ministrul de finanţe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informaţiile direct de la sursă”.

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informaţiile de la Gabriela Firea, care pare să-şi mintă şi colegii de partid, nu doar bucureştenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului Bucureşti şi noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureştenilor”, a explicat Nicuşor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Tot săptămâna trecută, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a propus ca preţul pe care să îl plătească bucureştenii pentru gigacalorie să fie 280 de lei, faţă de 164 de lei cât a fost iarna trecută Potrivit specialiştilor, ajutorul pe care Primăria Bucureşti îl solicită de la Guvern este de 960 de milioane de lei, în condiţiile în care preţul real al gigacaloriei a ajuns la 980 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici