Călin Popescu-Tăriceanu, atac virulent la adresa lui Daniel Constantin: E manelistul politicii româneşti

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, l-a atacat, vineri, într-un discurs ţinut în faţa tinerilor din ALDE, pe fostul său omolog, Daniel Constantin, despre care a spus că este „manelistul politicii româneşti” pentru că speculează nevoia din piaţă privind înfiinţarea unui partid naţionalist.

384 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu-Tăriceanu, atac virulent la adresa lui Daniel Constantin: E manelistul politicii româneşti

Călin Popescu-Tăriceanu, atac virulent la adresa lui Daniel Constantin: E manelistul politicii româneşti

„Daniel Constantin a început să facă politică în PC, deci presupun că avea convingeri legate de doctrina conservatoare. După aceea, o dăm la o parte, o aruncăm a gunoi, trecem la liberali. Scapă şi de chestia cu liberalii şi de acuma ne facem ultranaţionalişti, că văd că cochetează cu ideea formării unui partid naţionalist. De ce? Pentru că simte că pe piaţa politică e nevoie de aşa ceva”, şi-a început Tăriceanu atacul la Constantin.

„Dar să ştiţi că asta este exact ca un cântăreţ care se duce la o nuntă şi vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele şi atunci cântăreţul lasă muzica cultă şi zice: <Domn’e, manele se cer, manele cânt!>. Aşa şi domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii româneşti”, a continuat Tăriceanu.

El i-a îndemnat pe tinerii din ALDE ca, dacă vor să facă politică serioasă şi pe termen lung, să nu asculte şi nici să nu cânte manele.

Tăriceanu a mai spus că îi pare bine că Daniel Constantin a fost exclus din ALDE şi l-a acuzat că nu are niciun fel de principii în viaţă.

„Nu vă ascund că am avut un moment în care, odată cu Congresul care s-a desfăşurat în ALDE şi în care într-un fel s-au separat lucrurile, mi s-a părut că e regretabil că domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astăzi, pivind puţin la ceea ce se întâmplă, ajunge să-mi pară bine pentru că înţeleg acum şi mai bine profilul persoanei şi caracterul ei, ce înseamnă să n-ai niciun fel de principii în viaţă”, a mai spus Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici