Camera Deputaţilor a votat noua conducere din Biroul Permanent. Cine sunt cei aleşi

Plenul Camerei Deputaţilor şi-a ales, la începutul sesiunii ordinare, noua conducere. În Biroul Permanent au fost aleşi din nou vicepreşedinţii PSD Florin Iordache şi Carmen Mihălcescu iar secretar Lia Olguţa Vasilescu. Emanuel Duruş va fi vicepreşedinte din partea USR, în locul lui Eugen Nicolicea.

1315 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor a votat noua conducere din Biroul Permanent. Cine sunt cei aleşi

Camera Deputaţilor a votat noua conducere din Biroul Permanent. Ce deputaţi au fost aleşi

”Procedând la verificarea şi numărarea voturilor exprimate de către deputaţi prin vot secret cu bile asupra listei candidaţilor pentru alegerea vicepreşedinţilor, secretarilor şi chestorilor Camerei Deputaţilor, pentru cea de-a doua sesiune ordinară a Camerei Deputaţilor din anul 2019 până la începutul sesiunii ordinare din anul 2020, Comisia de numărare şi validare a voturilor a constatat următoarele: numărul total al deputaţilor - 329; numărul deputaţilor prezenţi - 276; -voturi exprimate - 267 «pentru»; voturi "împotrivă" 9,voturi anulate - 0”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor la finalul şedinţei de plen de luni.

Astfel, din partea PSD au fost aleşi pentru funcţiile de vicepreşedinţi în Biroul Permanent Florin Iordache şi Carmen Liliana Mihălcescu, pentru funcţia de secretar Lia Olguţa Vasilescu, iar pentru funcţia de chestor Cătălin Rădulescu.

Din partea PNL au fost aleşi: pentru funcţia de vicepreşedinte pe Gabriel Pirtea, pentru funcţia de secretar pe Cristan Buican, iar pentru funcţia de chestor pe Laurenţiu Dan Leureanu.

Din partea USR, Emanuel Duruş va ocupa funcţia de vicepreşedinte, în locul deputatului PSD Eugen Nicolicea.

Din partea UDMR au fost aleşi pentru funcţia de chestor Seres Denes, iar de la ALDE pe Andrei Gerea.

Grupului minorităţilor naţionale l-a propus pe Dragoş Zisopol pentru funcţia de secretar.

Din partea Pro România a fost ales Daniel Constantin pentru funcţia de secretar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici