Camera Deputaţilor cumpără sisteme de traducere şi transmisie audio-video de 300.000 lei

Camera Deputaţilor va achiziţiona sisteme de traducere simultană şi de transmisie audio-video, de climatizare, precum şi alte dispozitive, în valoare totală de 300.000 lei, potrivit unui memorandum numit „Dotări pentru acţiuni privind exercitarea Preşedinţiei Consiliului UE”.

98 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor cumpără sisteme de traducere şi transmisie audio-video de 300.000 lei

Camera Deputaţilor cumpără sisteme de traducere şi transmisie audio-video de 300.000 lei

„În vederea desfăşurării la Palatul Parlamentului a reuniunilor guvernamentale programate pe perioada preşedinţiei României la Consiliul UE, Unitatea pentru pregătirea acestor lucrări, constituită la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, a transmis, la 16 ianuarie, solicitări suplimentare de amenajare a sălii I.I.C. Brătianu, cu privire la o serie de şedinţe care vor avea loc în această sală cu începere de la data de 7 februarie”, se arată în memorandumul cu tema „Dotări pentru acţiuni privind exercitarea Preşedinţiei Consiliului UE”, înaintat de secretarul general al Camerei Deputaţilor, Silvia Mihalcea.

Potrivit documentului vor fi făcute următoarele dotări:

„Având în vedere urgenţa amenajării sălii respective şi a spaţiilor adiacente (holuri, intrări etc.), propunem aprobarea achiziţionării cu prioritate a următoarelor dotări independente: sistem de traducere simultană, cantitate 1 set, valoare 90.000 lei, sistem transmisie audio-video săli, catitate 1 set, valoare 50.000 lei, sistem climatizare mobil, cantitate 1 set, valoare 100.000 lei, dispozitiv digital portabil pentru scriere, citire şi editare schiţe, cantitate 15 bucăţi, valoare 60.000 lei, total 300.000 lei”, se mai arată în memorandum.

Achiziţiile vor fi incluse în lista de dotări independente şi alte cheltuieli asimilate investiţiilor care urmează a fi întocmită pentru creditele bugetare alocate acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici