Camera Deputaţilor: În colegiile cu mai mult de două mandate nu se mai fac alegeri în cazul vacantării unui post

Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a propus, marţi, la întâlnirea cu liderii de grup, ca în colegiile în care s-au atribuit mai mult de două mandate să nu se organizeze alegeri parţiale în situaţia vacantării unui post de deputat, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse participante la reuniune.

320 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor: În colegiile cu mai mult de două mandate nu se mai fac alegeri în cazul vacantării unui post

Camera Deputaţilor: În colegiile cu mai mult de două mandate nu se mai fac alegeri în cazul vacantării unui post (Imagine: marius Dumbraveanu/Mediafax foto)

Sursele citate au precizat că propunerea avansată de Zgonea a fost agreată de principiu de liderii de grupuri.

Astfel, urmează a se stabili modalităţile de modificare a legii astfel încât un post de deputat care a fost vacantat într-un colegiu în care au fost atribuite mai mult de două mandate să nu mai fie ocupat din nou în urma alegerilor parţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici