Camera Deputaţilor va avea un buget mai mic decât cuantumul aprobat de plenul deputaţilor

Bugetul Camerei Deputaţilor pentru anul viitor, aprobat marţi de comisiile parlamentare de specialitate, este mai mic decât cuantumul aprobat de plenul deputaţilor, această reducere fiind însă convenita cu Ministerul Finanţelor.

106 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor va avea un buget mai mic decât cuantumul aprobat de plenul deputaţilor

Camera Deputaţilor va avea un buget mai mic decât cuantumul aprobat de plenul deputaţilor (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Deputatul PNL Andreea Paul a precizat pentru MEDIAFAX că bugetul Camerei Deputaţilor aprobat de comisii este cu 12.000 de lei mai mic decât valoarea aprobată în plenul Camerei, spunând că aşa s-a convenit cu Ministerul Finanţelor.

Astfel, bugetul Camerei Deputaţilor pe 2015 va fi în sumă de 241,75 de milioane de lei, iar bugetul Senatului pentru anul viitor va fi de 104,7 milioane de lei.

Dezbaterile din comisiile reunite de buget-finanţe se află în stadiul avizării anexelor la bugetul de stat pe 2015, în afara bugetelor Legislativului fiind aprobate şi bugetele SRI, SPP şi STS.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici