Câmpeanu: Premierul e tânăr, vrea să rezolve repede toate problemele, dar nu se poate întotdeauna

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu (PNL), a declarat, luni, după întâlnirea cu grupul PSD din Senat, că premierul Victor Ponta este un tânăr cu foarte mult entuziasm şi energie, care doreşte să rezolve foarte repede toate problemele, ceea ce nu se poate întotdeauna.

113 afișări
Imaginea articolului Câmpeanu: Premierul e tânăr, vrea să rezolve repede toate problemele, dar nu se poate întotdeauna

Mariana Câmpeanu (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"Premierul nostru este un premier tânăr şi cu foarte mult entuziasm şi energie şi doreşte să rezolve foarte repede toate problemele. Nu întotdeauna se poate rezolva totul foarte repede şi trebuie să stăm să analizăm puţin înainte de a lua o măsură, pentru că nu întotdeauna putem, poate noi, restul Guvernului, să rezolvăm aşa de repede pe cât vrea domnia sa să le rezolve", a spus Mariana Câmpeanu.

Ea a precizat că se referă la tot ceea ce se realizează la nivel guvernamental.

"De când am venit la guvernare, tot trebuie să reparăm ceva, să venim, să facem ceva, şi încă ceva, şi nu reuşim să ţinem pasul cu recuperările, dar să venim şi cu probleme noi de rezolvat", a mai spus Câmpeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici