Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu: Politicul a făcut un pas, acum e rândul alegătorilor

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a votat duminică dimineaţa, spunând la ieşirea din secţia de votare că primul pas a fost făcut de politic prin schimbarea oamenilor de pe listele de candidaţi, iar acum este rândul electoratului să meargă la urne.

830 afișări
Imaginea articolului Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu: Politicul a făcut un pas, acum e rândul alegătorilor

Robert Turcescu: Politicul a făcut un pas, acum e rândul alegătorilor (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

“ Privesc cu încredere la ziua de astăzi. E un an interesant din mai multe puncte de vedere, s-au întâmplat schimbări în societatea românească, sunt oameni noi, tineri şi sunt suficiente motive ca oamenii să iasă la vot”, a declarat Robert Turcescu după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Capitalei a mai spus că întreaga clasă politică a făcut deja un pas.

“Politicul a admis să aducă oameni noi pe listele de candidaţi. Acum, responsabilitatea e împărţită şi societatea e obligată să aducă un tribut democraţiei prin vot”, a mai afirmat Turcescu.

12 candidaţi au intrat în cursa pentru câştigarea funcţiei de primar al Capitalei la alegerile locale de duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici