Candidatul PNL la Primăria Capitalei a folosit imagini din Colectiv pentru a-şi prezenta proiectele - FOTO

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, şi-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucureşti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 63 de tineri, prezentate în paralel cu ilustraţii ale consecinţelor cutremurului din 1977.

2306 afișări
Imaginea articolului Candidatul PNL la Primăria Capitalei a folosit imagini din Colectiv pentru a-şi prezenta proiectele - FOTO

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a folosit imagini din Colectiv pentru a-şi prezenta proiectele (Imagine: Facebook)

''Bucureşti, trezeşte-te!'', a fost mesajul afişat pe bannerul care prezenta imagini din clubul Colectiv, în care 63 de tineri şi-au pierdut viaţa, precum şi imagini alb-negru care ilustrau consecinţelor cutremurului din 1977.

Cristian Buşoi a explicat că a ales afişul care prezenta imagini din clubul Colectiv şi de la cutremurul din anul 1977 în urma unei discuţii cu echipa sa de comunicare.

''Dacă reamintim oamenilor drama din 1977 şi drama din 2015 vor înţelege că nu mai este timp (...) şi că trebuie să treacă la acţiune'', le-a explicat Buşoi jurnaliştilor care l-au întrebat de ce ales acest afiş pentru conferinţa sa de presă.

Cristian Buşoi şi-a prezentat, cu trimiteri la incendiul din Clubul Colectiv, planurile pentru Capitală, respectiv construirea ''celui mai mare spital de urgenţă din estul Europei'', util în cazul unor tragedii precum cea din Colectiv, şi reabilitarea clădirilor cu risc seismic, care în caz de cutremur ''ar putea multiplica de câteva zeci de ori (tragedia de la–n.r.) Colectiv''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici