Candidatul PRU la Primăria Capitalei, deputatul Bogdan Diaconu, face "referendum" pe Facebook: Mai trebuie România să fie în UE? Mai merită UE să existe?

Candidatul PRU la Primăria Capitalei, deputatul Bogdan Diaconu, cunoscut pentru mesajul său extremist, îşi întreabă susţinătorii, pe Facebook, dacă România mai trebuie să fie în Uniunea Europeană, susţinând că "tot mai multă lume înţelege nocivitatea UE şi refuză dictatura Bruxelles-ului".

1526 afișări
Imaginea articolului Candidatul PRU la Primăria Capitalei, deputatul Bogdan Diaconu, face "referendum" pe Facebook: Mai trebuie România să fie în UE? Mai merită UE să existe?

Candidatul PRU la Primăria Capitalei, deputatul Bogdan Diaconu, face "referendum" pe Facebook: Mai trebuie România să fie în UE? Mai merită UE să existe? (Imagine: David Nika/ Arhiva Mediafax Foto)

"Mai trebuie România să fie în UE? UE mai are să ne ia RATB-ul la Bucureşti (pregătit deja pentru privatizare, lucru pe care îl voi opri ca Primar al Capitalei românilor), Portul Constanţa, CE Oltenia, aeroporturile, ultimele pământuri şi ultimele resurse. UE mai are să ne dea imigranţi musulmani şi legalizarea căsătoriilor între homosexuali. Aşadar, mai stăm în UE până ne jecmănesc de tot, dar ne transformă în schimb în noul Babilon şi în Sodoma şi Gomora?", a scris, duminică, pe Facebook, candidatul PRU.

Deputatul, promotor al unor mesaje anti-imigranţi încă de la înfiinţarea formaţiunii sale, mai susţine că sunt tot mai mulţi cei care înţeleg "nocivitatea" UE.

"După ce am scos steagul UE de la manifestările publice ale PRU, văd că în Marea Britanie s-a mers mai departe: steagul UE este ars! Tot mai multă lume înţelege nocivitatea UE şi refuză dictatura Bruxelles-ului, obligativitatea imigranţilor musulmani şi dictatele absurde şi falimentare ale comisarilor europeni care ne conduc în interesul multinaţionalelor fără să fie aleşi de nimeni! Credeţi că UE mai merită să existe?", a mai scris Bogdan Diaconu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici