Care a fost motivul real al demiterii lui Vlad Voiculescu? Ce spune Dan Barna după ce a făcut pace cu PNL

  • După peste o săptămână de criză politică, coaliţia a ajuns la un consens, iar la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Ioana Mihăilă.
  • Şi declaraţiile politicienilor din coaliţie s-au schimbat de la un ton războinic la unul mai diplomatic.
  • Într-o intervenţie la TVR, Dan Barna a oferit o nouă perspectivă asupra înlăturării lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.
  • "Evident că unele aspecte de comunicare nu au fost poate cele mai fericite", a precizat Dan Barna.
6882 afișări
Imaginea articolului Care a fost motivul real al demiterii lui Vlad Voiculescu? Ce spune Dan Barna după ce a făcut pace cu PNL

Care a fost motivul real al demiterii lui Vlad Voiculescu. Ce spune Dan Barna după ce a făcut pace cu PNL

Vicepremierul Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, a afirmat că Vlad Voiculescu a fost demis din funcţie pentru „o neperformanţă în zona de comunicare”.

„În esenţă, ceea ce i s-a reproşat a fost o neperformanţă în zona de comunicare, pentru că alte elemente concrete nu am văzut să fie prezentate în toată această perioadă. Fiind în prima linie a luptei cu această pandemie, Ministerul Sănătăţii fiind un minister pe care sunt toate farurile în momentul de faţă, în toată această perioadă presiunea fost foarte mare. Evident că unele aspecte de comunicare nu au fost poate cele mai fericite, dar, dincolo de asta, poziţia noastră – şi cu asta nu o să merg mai departe – a fost că Vlad Voiculescu a făcut ceea ce trebuia să facă în perioada în care a fost ministru”, a declarat Dan Barna la TVR.

Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a fost numită în funcţie, miercuri, 21 aprilie, la propunerea PLUS, iar nominalizarea sa a fost acceptată de partenerii de guvernare. Mihăilă a susţinut că nu va „şterge cu buretele” proiectele începute de Vlad Voiculescu, dar a precizat că „acesta este mandatul meu”.

CITEŞTE AICI Care sunt principalele prevederi din actul adiţional la Acordul de Guvernare semnat marţi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici