Care sunt propunerile PDL pentru GUVERNUL UNGUREANU

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

3177 afișări
Imaginea articolului Care sunt propunerile PDL pentru GUVERNUL UNGUREANU

Care sunt propunerile PDL pentru GUVERNUL UNGUREANU (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, deputatul Răzvan Mustea, liderul OTPDL, va fi propus pentru conducerea Ministerului Comunicaţiilor.

De asemenea, secretarul de stat Cătălin Baba este propus la Ministerul Educaţiei, iar Alexandru Nazare la Transporturi.

Deputatul Stelian Fuia este propunerea PDL pentru Ministerul Agriculturii, iar senatorul Gabriel Berca este propus la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Bogdan Drăgoi este propus de PDL la Ministerul Finanţelor, Andreea Paul Vass la Ministerul Economiei, Claudia Boghicevici la Muncă, iar Cristian Petrescu la Dezvoltare Regională şi Turism.

  • Vass, cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL

Andreea Paul Vass, nominalizată de PDL pentru portofoliul Economiei, a obţinut cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Conform surselor citate, Andreea Paul Vass a obţinut cel mai mic număr de voturi dintre toţi candidaţii, respectiv 46 din 61, în timp ce restul persoanelor propuse pentru celelalte ministere au obţinut în jur de 55 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici