Carmen Dan: I-am rugat pe jandarmi să se retragă de la PSD ca să nu pară că ne pregătim de asediu

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marţi, că i-a rugat, la solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, pe jandarmi să se retragă din dispozitiv din faţa sediului PSD ca să "nu pară că ne pregătim de vreun asediu".

1683 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan: I-am rugat pe jandarmi să se retragă de la PSD ca să nu pară că ne pregătim de asediu

Carmen Dan: I-am rugat pe jandarmi să se retragă de la PSD ca să nu pară că ne pregătim de asediu (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Arhiva Foto)

"Jandarmii nu au avut alt obiectiv decât de a proteja cetăţenii care se manifestau şi le mulţumesc că au fost aşa cum trebuie, nu au făcut altceva decât să se asigure că cei care sunt în stradă în acel moment sunt protejaţi. La solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor i-am rugat pe jandarmi să se retragă din dispozitiv în aşa fel încât să nu pară că ne pregătim de vreun asediu. Nu ne pregăteam de niciun asediu. Oricum, jandarmii erau alături de persoanele care participau la protest doar ca să le asigure protecţia", a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Întrebată care sunt competenţele lui Liviu Dragnea pentru a cere un astfel de lucru, Carmen Dan a declarat că acesta este preşedintele partidului şi "reprezenta din punct de vedere juridic şi acel sediu".

Aproximativ 15.000 de oameni au protestat duminică în faţa Guvernului şi în faţa sediilor PSD şi ALDE. Oamenii s-au strâns la ora 17.00 la Piaţa Universităţii, unde, timp de câteva minute, a fost prezent şi şeful statului, Klaus Iohannis, apoi au mers în marş spre Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici