Carmen Dan, vehiculată la Ministerul Justiţiei în locul lui Tudorel Toader: Speculaţii şi scenarii mediatice

Ministrul Afacerilor Interne a catalogat, miercuri, drept speculaţii şi scenarii mediatice informaţiile potrivit cărora ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar urma să fie înlocuit de PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanţă pe amnistie şi graţiere, iar interimatul să fie asigurat de Carmen Dan.

511 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan, vehiculată la Ministerul Justiţiei în locul lui Tudorel Toader: Speculaţii şi scenarii mediatice

Carmen Dan, vehiculată la Ministerul Justiţiei în locul lui Tudorel Toader: Speculaţii şi scenarii mediatice

"De ce aş avea emoţii privind remanierea? Până la urmă fiecare membru al Guvernului şi-a asumat acest mandat, şi-a asumat că va fi un moment în care se va face o analiză şi că în funcţie de acea analiza va continua sau va pleca, mi se pare foarte corect", a declarat Carmen Dan.

Întrebată de un posibil interimat la ministerul Justiţiei, aşa cum a susţinut deputatul PNL Gigel Ştirbu, ministrul a spus că nu ştie să fie avut vreo discuţie în vreun for statutar al partidului.

"Nu aş putea să comentez astfel de informaţii în spaţiul public deoarece eu nu am cunoştinţă despre nicio discuţie în forul statutar al partidului sau la Guvern unde aşa cum a anunţat premierul României a finalizat activitatea de evaluare. În acest moment, sunt speculaţii şi scenarii mediatice", a completat Carmen Dan.

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a afirmat, miercuri pe Facebook, că un scenariu care pare tot mai plauzibil ar fi ca ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să fie înlocuit de PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanţă pe amnistie şi graţiere, iar interimatul să fie asigurat de ministrul de Interne, Carmen Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici