Cataramă: Iohannis ştie de existenţa reţelelor mafiote de trafic de persoane. Încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral

Preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă îl acuză pe Klaus Iohannis că are cunoştinţă despre „reţelele mafiote de trafic de persoane care există numai prin complicitatea angajaţilor instituţiilor statului român”, însă nu acţionează, ci doar exploatează cazul Caracal în scop electoral.

5839 afișări
Imaginea articolului Cataramă: Iohannis ştie de existenţa reţelelor mafiote de trafic de persoane. Încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral

Cataramă: Iohannis ştie de existenţa reţelelor mafiote de trafic de persoane. Încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral

„Dreapta Liberala îşi exprimă indignarea faţă de declaraţiile preşedintelui Iohannis după şedinţa CSAT. Resetarea statului o poate cere o persoană care nu este în structurile puterii, nu cel care deţine de 4 ani cea mai înaltă poziţie în stat şi nu a făcut nimic în acest sens! Reamintim că domnului Iohannis putea aduce în instituţiile statului specialişti măcar în timpul guvernării Cioloş şi nu a facut-o, din contră, a încurajat numirile pe criterii politice. Legile care consacră avantajele aristocraţiei bugetare au fost promulgate de dl. preşedinte fără ezitare!”, a transmis Viorel Cataramă, într-un comunicat de presă.

Liderul Dreptei Liberale a adăugat că şeful statului continuă războiul cu PSD, folosind tragedia de la Caraca în scop electoral, uitând că toate partidele parlamentare au încurajat promovarea pe criterii politice a unor oameni corupţi şi incompetenţi.

„Domnul Iohannis ştie de existenţa reţelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaţilor instituţiilor statului român şi nu numai că nu face nimic, dar încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral, continuând războiul cu PSD, uitând că toate partidele parlamentare au încurajat promovarea pe criterii politice a unor incompetenţi şi corupţi. Există o singură soluţie: toţi cei care au condus Romania în ultimii 30 de ani trebuie trimişi de poporul român în istorie; statul nu poate fi modernizat şi resetat decât de forţe politice noi, fără conexiuni cu structurile mafiote si/sau corupte din instituţii, cocoţate până la cele mai înalte niveluri”, a conchis Cataramă.

Reacţia acestuia vine după ce preşedintele Klaus Iohannis le-a solicitat, marţi, partidelor aflate la guvernare, dar şi celor din Opoziţie să îşi schimbe abordarea faţă de funcţia publică. Şeful statului a adăugat că statul român trebuie resetat, fiind nevoie de profesionişti, iar acest lucru se poate realiza prin depolitizare.

Iohannis a a mai spus că am ajuns la cazul Caracal pentru că guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi şi slugi, acuzând că principalul scop a fost de deschidere a porţilor închisorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici