Catrinel Brumar, înlocuită cu Viorel Mocanu în funcţia de agent guvernamental pentru CEDO

Premierul Viorica Dăncilă a decis schimbarea agentului guvernamental al României pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), Catrinel Brumar fiind înlocuită cu Viorel Mocanu, potrivit unor decizii publicate marţi seara dîn Monitorul Oficial.

670 afișări
Imaginea articolului Catrinel Brumar, înlocuită cu Viorel Mocanu în funcţia de agent guvernamental pentru CEDO

Catrinel Brumar, înlocuită cu Viorel Mocanu în funcţia de agent guvernamental pentru CEDO

Potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, Catrinel Brumar eliberată din funcţia de agent guvernamental pentru CEDO. Ea a fost cu Viorel Mocanu.

Agentul guvernamental funcţionează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general. Agentul funcţionează ca un avocat al României în procesele deschise la CEDO împotriva României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici