Cazanciuc: Aş prefera ca Iohannis să invite membrii Comisiei speciale la dialog pe tema Legilor Justiţiei

Fostul ministru al Justiţiei Robert Cazanciuc (PSD) a scris, în ultima sa postare pe Facebook, că în anul Centenarului ar prefera un preşedinte mediator, nu jucător, afirmând că ar fi preferat ca Iohannis să invite membrii Comisiei speciale pentru a discuta despre Legile Justiţiei.

300 afișări
Imaginea articolului Cazanciuc: Aş prefera ca Iohannis să invite membrii Comisiei speciale la dialog pe tema Legilor Justiţiei

Cazanciuc: Aş prefera ca Iohannis să invite membrii Comisiei la dialog pe tema Legilor Justiţiei

”Prima apariţie publică a Preşedintelui României m-a făcut să mă întreb dacă se numeşte Iohannis sau Băsescu, de vreme ce a ales sa vorbească în discursul de la şedinţa de alegeri din CSM de îngrăşatul porcului în Ajun de Crăciun”, a scris fostul ministru al Justiţiei Robert Cazanciuc (PSD), în ultima sa postare pe Facebook, intitulată ”Despre justiţie cu Preşedintele, între Crăciun şi Centenar”.

Robert Cazanciuc a afirmat că în anul Centenarului ar prefera, mai degrabă, un preşedinte mediator decât jucător.

”Aş prefera, de exemplu, ca, în cadrul atribuţiilor sale privind promulgarea legilor, Presedintele să invite membrii Comisiei speciale la Cotroceni, să aibă un dialog despre legile justiţiei pentru a vedea dacă sunt dispoziţii, instituţii care nu corespund unor aşteptări sociale. Am evita astfel să discutăm despre un preşedinte greşit informat, pentru că refuz să accept varianta ca, în debutul anului Centenar, Preşedintele a ales să fie de partea unora, doar pentru că alţii îndrăznesc să aibă alte opinii”, a adăugat fostul ministru al Justiţiei.

Cazanciuc şi-a încheiat postarea afirmând că ar fi dispus să meargă şi să aibă un ”dialog pe texte concrete” pentru că, în final, ”toţi avem nevoie de o justiţie independentă, dar şi responsabilă în acelaşi timp”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici