Cazanciuc: În loc să cumpărăm Remdesivir, am putea să cumpărăm licenţa şi să îl producem noi

PSD propune un program guvernamental de industrializare pe bază de licenţă, spune senatorul social-democrat Robert Cazanciuc: „De exemplu, în loc să cumpărăm medicamentul anti-COVID, Remdesivir, am putea să cumpărăm licenţa şi să îl producem noi mai ieftin, am crea locuri de muncă”.

602 afișări
Imaginea articolului Cazanciuc: În loc să cumpărăm Remdesivir, am putea să cumpărăm licenţa şi să îl producem noi

Cazanciuc: În loc să cumpărăm Remdesivir, am putea să cumpărăm licenţa şi să îl producem noi

„Guvernul actual a eşuat în gestionarea pandemiei! Nu are răspunsuri! Nu are soluţii pentru problemele de azi! Cu siguranţă nu va avea soluţii pentru problemele de mâine. E nevoie de un guvern nou care să vină cu soluţii curajoase. PSD a început să prezinte soluţiile pentru o nouă guvernare! Există răspunsuri rapide la problemele pandemiei”, spuner Robert Cazanciuc într-un mesaj postat pe paginea de Facbook a PSD.

El precizează că PSD propune un program guvernamental de industrializare pe bază de licenţă.

„Cum ne poate ajuta acest program în pandemie? De exemplu, în loc să cumpărăm medicamentul anti-covid Remdesivir, am putea să cumpărăm licenţa şi să îl producem noi, aici în România! L-am produce mai ieftin, am crea locuri de muncă şi am creşte industria naţională de medicamente! Ungaria şi Bulgaria au făcut deja acest lucru! Ar putea şi România! Programul propus de PSD pentru industrializarea pe bază de licenţe ar permite ţării noastre să devină producător de kituri de testare şi de tratamente integrale anti-covid. Avem soluţii! Este nevoie de o nouă guvernare care să ştie să le aplice”, conchide social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici