Ce avere are George Simion, liderul partidului AUR, formaţiunea politică-surpriză de la alegerile parlamentare din acest an

  • George Simion este co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR)
  • AUR este elementul-supriză de la alegerile parlamentare din acest an
  • Surprinzătoare este şi declaraţia de avere a lui George Simion
14523 afișări
Imaginea articolului Ce avere are George Simion, liderul partidului AUR, formaţiunea politică-surpriză de la alegerile parlamentare din acest an

Ce avere are George Simion, liderul partidului AUR, formaţiunea politică-surpriză de la alegerile parlamentare din acest an

George Simion, reprezentantul partidului AUR se prezintă, pe paginile sale de Facebook, ca fiind antreprenor, scriitor şi politician.
 
În calitate de candidat pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare 2020, acesta şi-a depus declaraţia de avere.
 

Declaraţia de avere a lui George Simion

 
  •  Niciun imobil
  • Un autoturism Ford Fiesta (fabricat în anul 2006), pe care l-a cumpărat 
  • Niciun cont bancar
  • Niciun teren
  • Venituri  doar în 2019, drept salariu de director de Marketing la Ideal Proiect Arhitecture & Engineering S.R.L. 38.322 lei (3.200 lei/lună)

 

 Partidul AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor), se situează pe locul doi în preferinţele românilor din diaspora, până la acest moment.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici