Ce fac politicienii români atunci când nu îi vezi: "Liviu Dragnea transformase Camera Deputaţilor în fumoar. Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose fumau pe rupte în Palatul Victoria"

  • Politicienii români fumează în insituţiile publice, desi e interzis prin lege.
  • După apariţia imaginilor cu premierul Ludovic Orban în timp ce fumează în interiorul Guvernului, apar noi dezvăluiri despre comportamentul politicienilor în general.
  • Dacian Cioloş spune că Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose obişnuiau să fumeze în birourile Camerei Deputaţilor sau în Guvern.
  • Fumatul în spaţiile publice este interzis prin lege.
6592 afișări
Imaginea articolului Ce fac politicienii români atunci când nu îi vezi: "Liviu Dragnea transformase Camera Deputaţilor în fumoar.  Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose fumau pe rupte în Palatul Victoria"

Ce fac politicienii români atunci când nu îi vezi: Liviu Dragnea transformase Camera Depuţilor în fumoar. Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose fumau pe rupte în Palatul Victoria

Pozele publicate de membri PSD cu premierul Ludovic Orban în timp ce fumează în clădirea Guvernului se întorc împotriva propriului partid. Dacian Cioloş susţine că Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose obişnuiau să fumeze la fel ca Orban când se aflau la guvernare. Sorin Grideanu a fost chiar protagonistul unui moment asemănător cu cel al lui Orban - a fost filmat în timp ce filma în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor. Actualul lider PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Orban ar fi trebuit să-şi dea demisia după ce a apărut fumând în biroul său de la Guvern. Cioloş îi îndeamnă pe liderii PNL şi PSD să se aşeze la masă şi să discute despre lucruri mai importante. Cum ar fi programul de finanţare demarat de Uniunea Europeană prin care 70 de miliarde de euro pot intra în ţară în următoarea perioadă.

"Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate şi bună-cuviinţă, Marcel Ciolacu, pentru cine nu ştie preşedinte al PSD, cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie. Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate şi să ceară o demisie şi atunci când biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, prim-miniştri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat şi aceste ocazii. Aşa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci. Dar ipocrizia te salvează întotdeauna din a vedea ridicolul şi lipsa de bun-simţ din propria ogradă.

Aşa că, profitând de această pauză de o ţigară de la guvernarea ţării, cred că e momentul potrivit să-i provoc atât pe domnul Ciolacu, cât şi pe domnul Orban la o discuţie serioasă despre ce au de gând să facă cu o şansă imensă pe care Uniunea Europeană a anunţat-o pentru România.

Ce programe au gândit pentru dezvoltarea ţării cu cele peste 70 de miliarde de euro care ar putea intra în România în următorii ani? Care sunt investiţiile publice prioritare? Cum facem autostrăzile cât mai rapid folosindu-ne de aceşti bani? Pentru că la cum evolueză discursul public la noi parcă văd că unii sau alţii îşi închipuie că banii de la Uniunea Europeană le aparţin şi încep să îşi imagineze tot felul de aiureli în loc să fie atenţi şi precişi cu proiectele de care România are nevoie ca de o gură de aer. Ce fel de economie vrem în ţara noastră, dacă tot vom reconstrui odată cu ceilalţi europeni? Cum va evolua lumea după această pandemie dincolo de ghidonul în care ne ţinem noi nasul ca să nu pierdem subiecte de campanii populiste?

Dacă au curaj şi înţeleg subiectul, îi provoc să ne vedem săptămâna viitoare la orice oră, în orice studio de televiziune sau radio, să vorbim despre viitorul ţării în acest context. Discuţia despre scrumiere şi chefuri poate să mai aştepte"
, a scris Cioloş pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a cerut să fie amendat şi a plătit 3000 de lei după apariţia imaginii în care fumează în biroul său de la Guvern. Premierul îşi serba ziua alături de câţiva colegi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici