Ce regulă au convenit membrii coaliţiei. Răspunsul dat de Florin Cîţu

Membrii coaliţiei au convenit în cadrul întâlnirii de miercuri o regulă de bază care a fost acceptată, ca în judeţe să fie şi preşedinţi de Consiliu Judeţean şi prefect de la acelaşi partid, a anunţat preşedintele PNL Florin Cîţu la finalul discuţiilor.

1846 afișări
Imaginea articolului Ce regulă au convenit membrii coaliţiei. Răspunsul dat de Florin Cîţu

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Vor fi şi excepţii, dar asta este regula de bază”, a spus Cîţu, care a adăugat că vor apărea compensări de funcţii în anumite filiale. „Există peste 140 de funcţii unde vor fi făcute numiri politice şi cine nu ia prefect ia o altă funcţie, secretar de stat şi aşa mai departe”.

În Capitală prefectul va fi numit de PSD, iar la Cluj va fi prefect liberal, a precizat Cîţu.

Coaliţia a ajuns la o formă finală şi pe ordonanţa pentru PNRR. „Pentru câteva sectoare vor fi delegate, vor putea fi folosite şi ADR-urile. Este vorba de educaţie, sănătate şi reformă socială”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici