Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

Mediafax.ro vă prezintă cele mai importante cinci evenimente care au avut loc în weekendul 13-14 septembrie:

1535 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

Ce s-a întâmplat în weekend: Cele mai importante cinci evenimente din acest sfârşit de săptămână

SRI: România, naţiune-lider în dezvoltarea capacităţii de apărare cibernetică a Ucrainei

România participă în calitate de naţiune-lider, în baza unei hotărâri CSAT, la Fondul de Sprijin (Trust Fund) pentru dezvoltarea capacităţii de apărare cibernetică a Ucrainei, creat prin participarea voluntară a ţărilor membre NATO, anunţă SRI.

Gruparea Statul Islamic a revendicat execuţia prin decapitare a britanicului David Haines - VIDEO

Statul Islamic (SI) a revendicat sâmbătă decapitarea unui ostatic, lucrătorul umanitar britanic David Haines, în contextul în care Statele Unite îşi multiplică iniţiativele în vederea construirii unei coaliţii internaţionale împotriva grupării jihadiste ce seamănă haos în Irak şi Siria.

Miniştrii din UE caută soluţii de finanţare pentru revigorarea economiei, fără creşterea datoriilor

Miniştrii de Finanţe ai Uniunii Europene au discutat sâmbătă soluţii pentru finanţarea economiei comunitare cu sume de ordinul miliardelor de euro fără să crească datoriile, ei analizând opţiuni de la crearea unei pieţe de capital pan-europene până la înfiinţarea unui fond uriaş de investiţii.

ANALIZĂ: Până unde este pregătit să meargă Putin în Ucraina?

Kievul l-a acuzat pe preşedintele rus Vladimir Putin că vrea să "ia Ucraina", un scenariu pe care mai mulţi experţi îl iau în considerare, apreciind că Moscova are porniri războinice şi ar putea să anexeze până la jumătate din ţară.

Cupa Davis: România rămâne în Grupa I după ce Adrian Ungur îl învinge pe Elias Ymer

Jucătorul de tenis Adrian Ungur, locul 134 ATP, l-a învins, duminică, pe suedezul Elias Ymer, locul 242 ATP, scor 3-6, 6-4, 7-6 (4), 6-3, astfel că România câştigă întâlnirea cu Suedia şi va evolua în 2015 tot în Grupa I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici