Ce spune Minstrul Apărării despre parada de 1 Decembrie

Minstrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, sugerează că parada de 1 Decembrie nu va avea loc în acest an: „Cred că e foarte importantă calitatea activităţilor, nu dimensiunea şi amploarea lor. Variantele pe care le luăm în calcul sunt condiţionate de situaţia pandemică”.

1058 afișări
Imaginea articolului Ce spune Minstrul Apărării despre parada de 1 Decembrie

Ce spune Minstrul Apărării despre parada de 1 Decembrie

„Variantele pe care le luăm în calcul sunt condiţionate de situaţia pandemică în care ne aflăm. Nu putem ieşi din tot ceea ce s-a stabilit în CNSU. Ca atare, aşa cum a fost la 25 octombrie, când am sărbătorit Ziua Armatei, cred că e foarte importantă calitatea activităţilor, nu dimensiunea şi amploarea lor”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că se caută soluţii pentru marcarea Zilei Naţionale a României.

„Căutăm soluţii astfel încât să marcăm Ziua Naţională în conformitate cu rigorile impuse de limitările şi restricţiile pandemiei COVID-19”, conchide ministrul Apărării Naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici