Ce spune Tăriceanu despre candidatul la prezidenţiale pe care îl susţine ALDE

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut, luni, că este prea devreme pentru formaţiune să ia o decizie referitoare la candidatul pe care îl va susţine la alegerile prezidenţiale din 2019.

1528 afișări
Imaginea articolului Ce spune Tăriceanu despre candidatul la prezidenţiale pe care îl susţine ALDE

Ce spune Tăriceanu, despre candidatul la prezidenţiale pe care îl susţine ALDE

„E mult prea devreme pentru a se lua o astfel decizie. Oricum, o decizie în cadrul partidului va presupune o dezbatere prealabilă şi forurile statutare ale partidului vor trebui să ia o decizie privitoare la acest subiect. Dar astăzi e prematur să fac altă declaraţie”, a precizat Tăriceanu, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.

Acesta a adăugat că refuză să facă orice speculaţie pe acest subiect pentru că nu sunt utile.

„Există întotdeauna posibilitatea ca speculaţiile mele să fie la rândul lor comentate şi interpretate şi nu vreau să dau prilejul niciunei posibile interpretări”, a susţinut Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici