CExN al PSD a aprobat convocarea CN pentru 16 octombrie pentru modificarea statutului

Comitetul Executiv Naţional al PSD, reunit, joi, la Piteşti, a aprobat convocarea Consiliului Naţional, de principiu, în jurul datei de 16 octombrie, unde se va da un vot asupra modificărilor aduse statutului partidului, dar şi asupra programului alternativ de guvernare.

13 afișări
Imaginea articolului CExN al PSD a aprobat convocarea CN pentru 16 octombrie pentru modificarea statutului

CExN al PSD a aprobat convocarea CN pentru 16 octombrie pentru modificarea statutului (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Ponta a arătat că doreşte ca alegerile interne din cadrul filialelor PSD să fie finalizate, iar în jurul datei de 1 octobrie să se desfăşoare şi Conferinţele Organizaţiilor de Femei şi Tineret din PSD.

Preşedintele PSD a precizat că o nouă şedinţă a CExN va avea loc pe 1 septembrie, care va convoca Consiliul Naţional.

El a arătat că la Consiliul Naţional de pe 16 octombrie se va da un vot pe un nou statut, un vot pentru program alternativ de guvernare, precum şi asupra direcţiei politice privind acţiunile din 2011 şi 2012.

"Dacă mai e cineva care spune minciuni că vreau să schimb vicepreşedinţii sau secretarul general, înţelegeţi că ne întoarcem la vremurile vechi, unde dacă spui o minciună de şapte ori s-ar putea să te creadă cineva. Cu acest tip de bârfe pe care nu şi le asumă nimeni am stat cinci ani în Opoziţie, voi descuraja orice fel de şopârle. Dacă va fi cineva a să candideze împotriva mea, de-abia aştept, celelalte funcţii au fost alese pe 16 februarie şi rămân", a spus Ponta.

Modificările la statut vor fi stabilite într-o şedinţă a Consiliului Naţional, dar ele vor fi aprobate de un Congres extradinar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici