CExN al PSD a decis ca viitoarea conducere să fie aleasă prin vot pe echipe

CExN al PSD a decis, luni, cu majoritate de voturi, ca modalitatea de alegere a viitoarei conduceri a PSD, la Congreul de sâmbătă, să fie votul pe echipe, aşa cum a propus liderul PSD Mircea Geoană.

62 afișări
Imaginea articolului CExN al PSD a decis ca viitoarea conducere să fie aleasă prin vot pe echipe

CExN al PSD a decis ca viitoarea conducere să fie aleasă prin vot pe echipe (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrvit deciziei CExN, echipele care vor candida vor avea un preşedinte, un prim-vicepreşedinte, un secretar general, 15 vicepreşedinţi şi 15 secretari executivi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

De asemenea, CExN a decis ca preşedintele Consiliului Naţional să nu facă parte din echipă şi să candideze separat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici