Cezar Preda: Declaraţia lui Ponta privind şedinţele de Guvern, cea mai şocantă din ultimii 22 de ani

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că premierul Victor Ponta a făcut "cea mai şocantă declaraţie" din ultimii 22 de ani când a spus că în şedinţele de Guvern 75% din timp este consumat pentru respingerea atacurilor politice.

826 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Declaraţia lui Ponta privind şedinţele de Guvern, cea mai şocantă din ultimii 22 de ani

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Este cea mai şocantă declaraţie pe care am auzit-o de la vreun prim-ministru de vreo 22 de ani încoace. Ce om spune românilor că 75% din timpul alocat şedinţelor de guvern este ocupat cu stabilirea unei metodologii de reacţie politică la Traian Băsescu? Este incalificabil să spui românilor că tu guvernezi pentru a-l elimina pe Traian Băsescu, nu pentru altceva", a precizat Cezar Preda.

El l-a criticat pe Ponta pentru că "anunţă cu nonşalanţă şi inconştienţă că nu-şi poate atinge ţintele economice pentru că el e ocupat cu Traian Băsescu".

"Nu este numai regretabil, ci total neproductiv pentru ce înseamnă prezentul şi viitorul românilor", a adăugat Cezar Preda.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, într-o întâlnire cu presa străină, că într-o şedinţă de guvern 75% din timp este alocat discuţiilor privind apărarea de atacurile politice, transmite Bloomberg.

Guvernul nu va reuşi, probabil, să respecte unele termene convenite cu FMI privind vânzarea de participaţii la companiile de stat, deoarece disputele politice dintre preşedinte şi premier întârzie procesul, a declarat vineri şeful Executivului, Victor Ponta, citat de Bloomberg.

"Vreau să-mi exprim amărăciunea că atunci când ne întâlnim într-o şedinţă de guvern, alocăm 75% din timp discutând despre cum să ne apărăm de atacuri politice", a afirmat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici