Cezar Preda, după incidentul de la sediul ACL: Cei de la PSD au dovedit că sunt un partid de găinari

Deputatul PDL Cezar Preda a afirmat, marţi, la Buzău, după incidentul din curtea sediului ACL din Bucureşti, unde au fost aruncate mai multe găini, unele dintre ele moarte, că "cei de la PSD au dovedit că sunt un partid de găinari", transmite corespondentul MEDIAFAX.

156 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda, după incidentul de la sediul ACL: Cei de la PSD au dovedit că sunt un partid de găinari

Cezar Preda (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit lui Cezar Preda, campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţialelor începe să capete "accente care vizează grotescul".

"Începe campania să capete nişte accente care vizează grotescul. Azi, cei de la PSD au dovedit că sunt un partid de găinari. Aruncă găini moarte în curtea ACL, când acolo era o acţiune cu un important oaspete european - preşedintele Partidului Popular European", a declarat, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda.

De asemenea, el a spus că la Buzău a început operaţiunea "tigaia".

"În sudul judeţului fiecare familie primeşte o tigaie pentru a vota Victor Ponta. O tigaie de familie, o găleată, o pereche de cizme, la asta se rezumă dezbaterea", mai afirmat deputatul PDL.

Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au fost găsite, marţi, în curtea sediului ACL din Şoseaua Kiseleff, păsările având la gât bileţele pe care scrie: "Eu sunt Iohannis","Mi-e frică de dezbatere".

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de sosirea la sediul ACL a preşedintelui PPE, Joseph Daul, care urma să aibă o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, referitor la acest incident, că au fost sesizate Poliţia şi ANSVA, arătând că este o campanie care îi provoacă scârbă, iar PSD este “un partid al găinarilor”.

Mai mulţi reprezentanţi ai ANSVSA, echipaţi cu combinezoane albe, mănuşi şi ciorapi din plastic, au venit la sediul ACL, unde au strâns găinile împrăştiate prin curte şi le-au pus în saci şi containere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici