Cezar Preda: Mircea Băsescu are dreptul să boteze pe cine vrea, bravo lui că a creştinat un copil

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, la Buzău, că Mircea Băsescu are dreptul să boteze ori să cunune pe cine vrea, astfel de gesturi fiind "acte de mare onoare", chiar dacă la mijloc ar fi vorba despre persoane asupra cărora planează unele suspiciuni.

32 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Mircea Băsescu are dreptul să boteze pe cine vrea, bravo lui că a creştinat un copil

Cezar Preda: Mircea Băsescu are dreptul să boteze pe cine vrea, bravo lui că a creştinat un copil (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Liderul PDL a spus că nu ştia că fratele şefului statului a botezat-o sâmbătă pe neapoata lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu.

Preda a spus, însă, că, indiferent despre cine ar fi vorba, a boteza sau a cununa pe cineva este un act de mare onoare.

"Ce legătură are botezul acesta, ce, Mircea Băsescu e persoană publică? Să boteze şi să cunune pe cine o vrea. Cum ar fi să-i spun eu surorii mele că nu are voie să cunune ori să boteze decât pe cine îi spun eu. Ce, am luat-o razna?", a spus Preda.

El chiar l-a felicitat pe Mircea Băsescu pentru faptul că a botezat un copil: "Bravo lui. E un act creştinesc. Când ai un copil în braţe, când îl creştinezi, e un act de mare onoare. Că este al lui Bercea, că este al lui Mercea, nu contează asta".

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o, sâmbătă, pe nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial şi cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, botezul desfăşurându-se la o biserică de cartier din Constanţa.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici