Cezar Preda nu a mai venit duminică la congresul PDL

Deputatul PDL Cezar Preda nu a mai venit duminică la reuniunea democrat-liberalilor de la Palatul Parlamentului, după ce cu o seară în urmă Vasile Blaga a pierdut cursa pentru preşedinţia partidului.

350 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda nu a mai venit duminică la congresul PDL

Cezar Preda nu a mai venit duminică la congresul PDL (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Cezar nu a mai venit la Convenţie. El a spus că nu mai candidează pentru nicio funcţie şi a plecat direct la Buzău", a precizat pentru MEDIAFAX Cristian Boureanu, un alt susţinător a lui Vasile Blaga care a decis să nu mai candideze pentru nico funcţie de conducere în PDL.

Cezar Preda se înscrisese iniţial în cursa pentru obţinerea postului de secretar general al PDL, precum şi pentru funcţia de vicepreşedinte, dar sâmbătă seară, după ce Blaga a fost învins de Boc în competiţia pentru şefia PDL, a declarat pentru MEDIAFAX că îşi retrage candidaturile de la toate funcţiile de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici