Cezar Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului, arătând că vrea să construiască alături de Vasile Blaga "o echipă puternică, capabilă să asigure unitatea şi să relanseze PDL".

193 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

Cezar Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

"Vreau să construim o echipă puternică capabilă să relanseze PDL şi să asigure unitatea partidului, alături de Vasile Blaga", a precizat Cezar Preda, care este liderul organizaţiei judeţene a PDL Buzău.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al PDL a expirat joi, la ora 18.00, singura candidatură înregistrată fiind cea a lui Vasile Blaga.

Candidaturile pentru celelalte funcţii din BPN al PDL pot fi depuse până miercuri, 27 iunie, la ora 14.00.

Convenţia Naţională Extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, după ce actuala conducere a partidului a demisionat ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici